Wednesday, June 22, 2011

Kasut oh kasut..pelik sungguh

Zaman sekarang ni orang terlebih kreatif sampai kasut pun diaorang ubahsuai mcm2 bentuk n design. Yg kelakar pun ada..yg takut pun ada..so tgklah pic ni yek..


Cheetah pun boleh bertenggek atas kasut..siap ada ekor..karang terpijak ekor tu melompatler si cheetah tu


Ish ngerinya tengok kasut ni..xnak den pakai..sebijik mcm kaki org..


Macam mana nk jalan pakai kasut ni..mcm x siap je


Kalau pakai ni sure terpeleot kaki..putus urat keting


Boleh imbang ke ni..


Ada ke orang nk pakai kasut ni..pelik semacam je


Lastik sape yg dia rembat ni agaknya..


Pisang ke kasut??..kasut ke pisang??


Bagus jugak idea ni..x dpt beli keta,kasut model keta pun jadiler..


Ganas betul kasut ni..

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete