Wednesday, June 22, 2011

Lori 3D..so creative

Tgh2 surf tenet tetiba ternampak pulak gambar2 lori 3D ni..of course kt oversea. Tang 3D tu dia punya plastic kanvas yg kt belakang lori tu.Mmg kreatif betul. Kalau korang x caya tgk ni


Ha lori ni mcm bawak beg besar..yg best tali tu mcm real kan..


Kalau tgk betul2 botol tu mcm dah terkeluar dr lori tu..


Ni lg kreatif..tray2 pepsi tu dia susun terbalik..kita igt dia salah susun.



Alamak lori dh hangus!


Lori bawa lori tapi terbalik..


Wah besarnya akuarium..cantik pemandangan


Library bergerak..

* So agak2nya kalau tengah2 drive tu lalu ler pulak lori2 camni cane ek..sure accident coz biasalah seronok sgt tgk benda pelik..hehe..

No comments:

Post a Comment